A március 15.-i hosszú hétvége, a tavaszi szünet, valamint a Húsvét miatt több hétfői tanodai alkalom elmaradt. Ennek ellenére a tanodások nem maradtak foglalkozás nélkül, hiszen Veszprém városában számos érdekes programlehetőség várta az érdeklődő fiatalokat.

Március 15.-én a tanodások többsége ellátogatott a veszprémi Várban látható Tegulárium- bélyeges téglagyűjteménybe. Itt a Művészetek Háza ünnepi, családi foglalkozáson vehettek részt, mely során megismerkedhettek a téglakészítés technikájával, eszközeivel, a téglagyűjtés történetével és izgalmaival. Az interaktív tárlatvezetést követően mindenki elkészíthette saját bélyeges tégláját is.

Valódi családi programként, a szülőpkkel, nagyszülőkkel, kis és nagy testvérekkel együtt vehettek részt a foglalkozáson.

Ez a nem mindennapi foglalkozás érdekes színfoltja volt a pihenésnek, megmutatta, hogy a képzőművészet határait átlépve izgalmas kalandozásokat tehetünk a város kiállítótereibe.

Az ilyen hasonló programok a tavasz folyamán folytatódnak, egyre többször látogatunk el majd a város neves kiállítóhelyeire, múzeumaiba!

A fotókért köszönet  Navratil Ferencnek!